Защо да изберете нас

Ние сме компания, специализирана в разработката на новаторски решения за производство и инсталация на соларни системи, климатици и термопомпи. Нашата цел е да помагаме на нашите клиенти да намалят разходите си за енергия, като в същото време спомагаме за опазването на околната среда. Екипът ни от професионалисти е готов да ви подкрепя при избора на подходящи решения за вашите домове или бизнес. Предлагаме широка гама от продукти като соларни панели, инвертори, батерии, климатици и термопомпи. Без значение каквито и да са вашите нужди, ще направим всичко възможно да ви предоставим най-ефективните и висококачествени продукти.

Проектиране и
инженеринг

Нашата фирма е специализирана в проектирането и инженерните решения за соларни и климатични системи. Ние сме на разположение да ви помогнем да разработите персонализирано решение за вашата сграда, което отговаря на вашите нужди и изисквания. Ако търсите професионално проектиране от експерти в тази област, не се колебайте да ни потърсите днес.

Изграждане и
монтаж

Независимо дали сте собственик на дом или бизнес сграда, ние ще ви помогнем да изберете правилния размер и тип на системата, като вземем предвид вашите енергийни изисквания и наличното пространство. След това, нашият екип ще извърши професионален монтаж на системата, гарантирайки нейната ефективност и безпроблемна работа.

Поддръжка

Като компания, ние предлагаме редовна поддръжка на вашите соларни и климатични системи. Нашите специалисти могат да следят, диагностицират и решават всякакви проблеми, които може да възникнат във вашата система. Винаги се стремим да предоставим най-доброто обслужване и експертни съвети за поддръжка на вашата система в оптимално състояние.

Галерия